Møbelpolstring i København

Jeg ompolstrer stole, lænestole, skamler og andre møbler uanset om det er danske klassikere eller antikke arvestykker. Når vi opstarter et projekt sammen, hjælper jeg dig med at finde de tekstiler eller læder, der matcher til dit møbel og din smag for boligindretning.

Ombetrækning i læder og tekstiler

Kvalitets materialer

Klassisk ombetrækning og møbelpolstring

Hvis du har et ældre møbel, der måske har været i familiens eje i mange år, renoverer og ombetrækker jeg, så møblet får ny liv igen. Jeg holder af de gammeldags teknikker og benytter, når det er muligt periodekorrekte materialer til at opnå det optimale resultat for dit møbel. Studio Gafni løser opgaver indenfor stole, spisebordsstole, lænestole, sofaer med videre - og hjælper gerne på opgaver i København, Nordhavn, Østerbro, Vesterbro, Indre By og Frederiksberg samt hele hovedstadsområdet.

Antikke møbler i nyt look

Stole ompolstres

Kontakt mig for en snak, om ompolstring af dit møbel:

Møbelpolstring af høj kvalitet

Jeg hjælper dig hele vejen fra valg af tekstiler, til du modtager det færdigrenoverede møbel - og sætter en ære i at levere både kvalitetshåndværk og give dig assistance på valg af materialer og farver til præcis dit hjem. Opgaver løses inden for både de moderne klassikere i dansk design eller antikke og ældre møbler.

Ompolstring giver nyt liv til dit møbel

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak gennem kontaktformularen her:

Kontakt mig helt uforpligtende her: